+47 47896060
         
 
post (at) travelandlearn.no
         
 
 
  Vervepremie
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  Vervepremie   Vervepremie - verv nye venner og få vervepremie på kr 1000
1.         Du sender oss en mail med email-adresse, navn og postadresse på noen som du har fortalt om Travel and Learn. Det er viktig for oss og den du verver at du har vært realistisk og tydelig slik at vedkommende virkelig er interessert i å bli kjent med oss og eventuelt reise med oss. I motsatt fall vil ofte henvendelsene fra oss virke negative, anmassende og påtvingende og ender bare med at de raskt ønsker seg slettet igjen.
2.        Vi sender ut et velkomstbrev til de nye – og vi registrer at du er  «VERVER».
3.        Når vedkommende en dag kjøper sin første reise hos oss utløser det automatisk en vervepremie på kr 1000 på «din konto» (hvis turen koster mere enn 20 000 kr) ellers kr 500. Beløpet kan så trekkes fra på ditt neste kjøp hos oss.
 
Følgende tilfeller betraktes IKKE som verving i ordinær forstand samling av venner, et lag, en forening, lukket gruppe eller lignede.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  Reiseklubb   Vi håper at Travel and Learn skal bli din reiseklubb!

Vi jobber alltid for at du skal få en kreativ og eksklusiv reise som for deg blir både en lærerik og uforglemmelig opplevelse av landet du besøker. Ved å benytte vår lange og grundige erfaring i bransjen tror vi at vi har gode forutsetninger for å tilby deg det beste reiseproduktet. Vi jobber med anerkjente og veletablerte agenter som har et høyt servicenivå på de ulike steder vi besøker. Vi stiller alltid høye krav til kvalitet og servicenivå hos våre leverandører.
+47 47896060