+47 47896060
         
 
post (at) travelandlearn.no
         
 
 
  Om Oss
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Strandveien 32
Hvitsten N1545
+47 47 89 60 60
post (at) travelandlearn.no
Org. nr. 994 490 443
 
REISEVILKÅR
 
Om Kjell og Slomo
George Sandvik

klikk her
 

 

  Vår visjon

"Verden er en bok, de som ikke reiser leser kun den ene side!"
Hellige Augustine

Vi håper at Travel and Learn AS skal bli din reiseklubb! Vi jobber alltid for at du skal få en kreativ og innovativ samt eksklusiv reise som for deg blir både lærerik og uforglemmelig. Ved å benytte vår lange og grundige erfaring i bransjen tror vi at vi har gode forutsetninger for å tilby deg det beste reiseproduktet. Vi jobber med anerkjente og veletablerte agenter som har et høyt servicenivå og hånplukkede guider på de ulike steder vi besøker. Vi stiller alltid høye krav til kvalitet og servicenivå hos våre leverandører.

Opprinnelsen
Selve grunnlaget og konseptet for å starte “Travel and Learn” går tilbake til 2003 da vi bodde i Thailand for en periode og laget vår første tur til Kambodja. Vi hadde da en eventyrlig tur med en liten gruppe som kjørte minibuss over gjørmete og hullete grusveier langs utallige rismarker. Vi besøkte Phnom Pen og Siem Reap med Angkor Wat og Bante Srei, de utrolige og spektakulære levningene som vi finner kun der. Likevel skulle det bli ennå en 3-års modningsprosess og mye hardt arbeid for endelig å komme ut med firmaet Travel and Learn i forbindelse med Kjells 50-årsdag 12. januar 2006. Vi arrangerte da en eventyrlige reise til Egypt – Kairo, Nilcruise og med en forlenget ferie i Sharm el Sheik for våre venner og familie. Denne suksessen inspirerte oss og vi ble dyttet i gang av våre venner til å lage mange flere turer til India og mange andre land.

Vi kan også hevde at vi er spesialister på destinasjoner som India, Egypt, Europa og Sri Lanka. For eksempel har vi funnet det riktig å porsjonere utfordringene det Indiske subkontinentet byr på. Vi tror det er riktig med en så mangfoldig og overveldende kulturforskjell at opplevelsene blir gode og fordøyelige. Vi tilbyr opplevelsen av India i 5 ulike trinn som hjelper deg å komme nærmere dette fantastiske landet som vi begge elsker så høyt. India er utfordrende, krevende og strekker dine grensesettinger lenger enn du hadde trodd. Ofte vil du på en av våre reiser hit oppleve at du har trådd over en terskel du trodde det ikke var mulig for deg å våge. Du vil da oppleve en ny dybde og åpenhet innen deg selv og se menneskene rundt deg på en ny måte.

I dag
Travel and Learn er i dag registrert som et aksjeselskap. Vi er medlem av Reisegarantifondet og jobber med de aller beste agenter og turoperatører vi kjenner til. Vi håper derved at vi virkelig skal kunne tilby deg det aller beste produktet og den beste service innen reiselivsbransjen.

I dag er vi kjent som Spesialister på India i Reiselivsbransjen. Vi har i en rekke år vært konsulenter for mange reiseoperatører og formidlet kunnskap om India. Vi har nylig registrert et eget nytt selskap; Travel and Learn,  India.  Vi vil derfor kunne tilby våre norske kunder ennå bedre service i India og presentere "Midtnatt solens land" til de stadig voksende, ivrige og reiseglade indiske markedet.

Vi har meget god kunnskap og erfaring med å arrangere reiser i de fleste land i Europa. Gjennom årene har vi arrangert cruise på de fleste elver i Europa - Elben, Donau, Rhinen, Rhone, Douro, Dnjepr ol. Vi har også arrangert cruise i Russland på Tsarenes vannveier fra Moskva til St. Petersburg, Rødehavet og Adriaterhavet.

I Afrika - har vi arrangert reiser til Egypt, Tanzania, Kenya, Etiopia, Marokko og Libya. I tillegg har vi meget gode samar beidspartnere i Syd Afrika, Namibia, Uganda, Botswana, Senegal, Ghana osv.

I Asia - har vi arrangert reiser til India, Sri Lanka, Bhutan, Nepal, Burma, Kina, Mongolia, Vietnam, Kambodja og Thailand. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere i Bangladesh, Laos, Filippinene, Malaysia, Laos, Pakisthan osv.

Våre Spesialiteter
Vi spesialiserer oss ved å legge vår sjel i å arrangere spesielle merkedager - Bursdager, Brylluper, Bryllupsdag osv. Vi har arrangert slike høytidsdager i Egypt, India, Marrakech, med cruise på Rødehavet og cruise på Donau. Vi har mange kreative, eksotiske og spennende ideer og konsept for å gjøre ditt bryllup eller fødselsdag eller andre høydepunkter i livet til en minnerik begivenhet. Vi klarer som regel å få til en slik minnerik begivenhet uten at det blir en finansiell byrde for arrangøren. Ta gjerne kontakt med oss for mere informasjon! La deg bli overrasket av våre kreative og kosteffektive løsninger.

Vi er meget takknemlig til alle de ulike pensjonistforeninger, lag, foreninger og Loger som har vist tillit til oss samt fortsatt er våre trofaste kunder. Uten å nevne de ulike kan vi nevne at vi har arrangert skreddersydde reiser for til dels svært store grupper til Wien med konsert og opera, Irland, Berlin, Lisboa, Praha, Budapest, Syd India, Tanzania og Kenya.

Opplev magiske India i 5 trinn
I 5 Trinn er et unikt og enemerket produkt utviklet av Travel and Learn. Vi kan trygt si at ingen i Skandinavia eller Europa tilbyr deg den samme helhetlige tankegang i hvordan vi mener man bør tilnærme seg dette kontinentet. Vårt eget engasjement og vår kjærlighet, kunnskap og erfaring fra dette landet har hjulpet oss å utvikle denne tankegang og dette produkt. For at du skal få en positiv, lærerikt og minnerikt opplevelse og samtidig gi deg mulighet til å fordøye de kolossale kulturelle forskjellene fordeler vi helst din deltagelse i 5 ulike trinn. Ta gjerne kontakt for mere informasjon.

Ta gjerne kontakt for mere informasjon.