post (at) travelandlearn.no
+47 47896060 / 95708930
       
 
       
       
 
 
     
Kommende Reiser
Trykk på teksten eller bildet for å få opp brosjyren
  Reisekalender 2020 (pdf format) 2021 kalender  
 
  LOFOTEN OG HURTIGRUTEN

12.-16. juni 2021
  Opplev eksotiske og vakre Lofoten med uforglemmelige naturopplevelser! Lofoten er i gang med arbeidet for å oppnå et kvalitetsmerke for å redusere reiselivets negative påvirkning på omgivelsene. I tillegg til at dette gir gjestene gode opplevelser, ønsker destinasjonen samtidig å ta vare på stedets natur, kultur og miljø, styrke sosiale verdier og være
økonomisk levedyktige.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  Elvecruise DOURO
medlemmens favoritt

24.-29. juni 2021
  Medlemmene våre har kåret cruiset som en uforglemmelige opplevelse.

I Portugal finner du kanskje en av Europas vakreste elver, Douro. Det er ikke for ingenting at Dourodalen i sin helhet er på UNESCOs verdensarvliste. Dalen prydes med sjarmerende landsbyer, og bratte åssider med drueranker helt ned mot elvebredden.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  ØST-FINNMARK
stor suksess fra 2020

02.–06. juli 2021
  STOR SUKSSES FRA 2020
Opplev eksotiske og vakre Øst-Finnmark ved grensen til Russland og Finland. Hamningberg er et nedlagt fiskevær og et av de få stedene som ikke ble brent da tyskerne forlot Finnmark i slutten av annen verdenskrig. Kirkenes derimot ble bombet mer enn 300 ganger under krigen. På 1600-tallet trodde man veien til helvete gikk fra Vardø og at det derfor var en overflod av hekser der. 91 personer, de fleste kvinner, ble brent på bålet under heksejakten. Til minne om ofrene finnes det et monument på Steilneset i Vardø.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  MEGET POPULÆR

Cruise på ADRIATERHAVET

medlemmens favoritt

05.-12. august 2021
  Medlemmenes favoritt cruise - kåret til den beste av alle turer.
Dette herlige cruiset langs kysten av Adriaterhavet tar deg med på en uforglemmelig reise. Skipet er lite og intimt, og om bord kan du nyte kulinariske opplevelser fra det franske kjøkken. Cruiset gir deg muligheten til å kombinere sol og bad med vakker natur og spennende strandhugg. La Belle de l’Adriatique er bare vel fem år gammelt og eies av det franske rederiet Croisi Europe. Skipet har hyggelige felles-arealer, Jacuzzi, stort soldekk og utvendige komfortable lugarer. Ferieformen er avslappende og kan ikke sammenlignes med et klassisk cruise. Båten seiler korte etapper og ligger i havn over nettene, noe som gjør at du har mye fritid på egen hånd i land.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  

  Irland

en suksses
et land du blir glad i

september 2021
  ET LAND LETT Å BLI GLAD I
Denne øya sies å være Europas smaragd, et dramatisk og karrig landskap, hele tiden skiftende i ulike grønne nyanser. Vakre fjellområder, innsjøer, slott og historiske bygninger.
Vikingene har også preget Irlands historie og Irsk mat er mangfoldig og rikelig. Kjøttet er av utmerket kvalitet og i sesongen får man ofte vilt og fugl servert. Reker, hummer, laks og østers fra Dublin bukta er berømt. Kaffe med irske Whiskey og en kremtopp er blitt verdenskjent, likeledes Guinness-øl.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  


TA KONTAKT FOR MERE INFORMASJON OM TURER I 2021

  Elvecruise DNJEPR med KIEV og OPERA i ODESSA

11. – 19. september 2021
  Knapt noe europeiske land har vært mer omtalt i nyhetene de siste årene enn Ukraina. Landet er langt mer enn det ofte dramatiske hendelser kan gi inntrykk av. Ukraina har en stolt historie som går tilbake til de nordiske vikingene som på 800-tallet grunnla Kiev-Rus. På denne turen blir man tatt med på vannveien Dnjepr og man får se det spennende og vakre Ukraina som skjuler seg bak nyhetsbildet. Veiviser på turen er Kjell, som har reist mange ganger i Ukraina gjennom flere år og kommer til å snakke om mange temaer fra ukrainsk og russisk historie.

  KOMMER SNART  
  MURMANSK OG FINNMARK - NY

07. – 11. juli 2021
 
  KOMMER SNART  
  FINLAND «Kjell’s hjemland»
NY

28. juli-04. august 2021
  Trendy Helsingfors - Helsinki
Noen lider fortsatt av traumer fra tidligere tiders fjernsynsteater og assosierer byen med tause melankolske vodkadrikkende tømmerfløtere. Det går ikke å ta mer feil! Finland er internasjonalt kjent for trendy og nyskapende design. I tillegg byr Helsinki på masser av shopping, severdigheter og hippe utesteder. Bli med Kjell til hans hjemland på 3 dagers oppdagelsesferd gjennom Helsinki!

  KOMMER SNART  
  MEGET POPULÆR

Elvecruise på RHINEN med TOG REISE I SVEITS

NY

10. – 14. august 2021
 
  KOMMER SNART  
  Cruise KORSIKA RUNDT fra NICE

NY

3. – 10. oktober 2021
  Denne øya sies å være Europas smaragd, et dramatisk og karrig landskap, hele tiden skiftende i ulike grønne nyanser. Vakre fjellområder, innsjøer, slott og historiske bygninger.
Vikingene har også preget Irlands historie og Irsk mat er mangfoldig og rikelig. Kjøttet er av utmerket kvalitet og i sesongen får man ofte vilt og fugl servert. Reker, hummer, laks og østers fra Dublin bukta er berømt. Kaffe med irske Whiskey og en kremtopp er blitt verdenskjent, likeledes Guinness-øl.

  KOMMER SNART  
  Elvecruise MEKONG
verdens vakreste

27. okt – 9. november 2021
 

 Alle burde minst en gang i livet unne seg et cruise på MEKONGELVEN, Sørøst-Asias hovedpulsåre!
Fra dens spede begynnelse i Tibets snørike høyfjell til det mektige deltaet i Vietnam, danner Mekong livsgrunnlaget for millioner av mennesker. Elva fører vann og næringsrikt slam til jordbruket, og 40 millioner mennesker lever av fisk fra Mekong. Dette er en av verdens største elver.
Et av turens høyde-punkter er Angkor Wat i Siem Reap. Dette er et enormt ruinkompleks med palasser og templer fra den tidligere hovedstaden i khmer-riket. Komplekset består av ca 100 templer, flere av dem ligger langt inne i jungelen og hele komplekset strekker seg over et område på 250 kvadratkilometer. Lenge var Angkor Wat nedgrodd i jungel og glemt. Nå er byggverkene reddet fra jungelens kvelertak og fortidens skatter kan igjen oppleves. Ikke bare besøker vi Angkor Wat, men også Angkor Thom, Bayan og Elefant-terrassen. Siem Reap er en livlig by med mange butikker, barer og restauranter.

  KOMMER SNART  
  Opplev Sør-Amerika
Cruise Argentina, Uruguay og Chile

27. nov-17. desember 2021
  Bli med på et spektakulær cruise fra Buenes Aires i Argentina til Santiago de Chile.

Vi seiler med Holland America Line

Buenes Aires i Argentina - Montevideo i Uruguay - Falkan øyene
Punta Arenas og Ushuaia
seilasen gjennom Kapp Horn og Magellanstredet
og gjennom Chilenske fjorder
Puerto Montt og Santiago de Chile
BROSJYREN - trykk herr - samme program i november
  JULEHANDEL I LÜBECK

09. – 12. DES
 
  KOMMER SNART  
  GOA, INDIA
i romjul og nyttår
suksess som gjentas

26. des–12. januar 2022
 

Stemningen, fargene, lydene, den himmelske maten og luktene kunne vært nok, men i tillegg har du en gjestfrihet uten sidestykke. Goa det perfekte stedet å finne ro. Spesielt og vakkert er de to beste ordene å bruke for å beskrive den indiske delstaten midt på Indias vestkyst. Goa passer for alle aldre, og er et perfekt sted å dra for å lade batteriene når den norske vinteren er på sitt kaldeste. Goa er India for nybegynnere og for hele familien! Her snakker de fleste engelsk, strendene er vakre og feriebudsjettet rekker langt. Folke-mengden er ikke så overveldende og kulturforskjellene ikke så ut-pregede som mange andre steder i landet. En tredjedel av befolk-ningen er kristne og de ulike folke-slagene og religionene lever i har-moni side om side. Menneskene er imøtekommende, gjestfrie og vennlige. Dessuten er klimaet

  KOMMER SNART  
  Cuba

i
januar 2022
  Opplev den særpregede kulturen, de heftige karibiske rytmene og kubanernes sensuelle danseglede. Uberørte strender med hvit sand, palmesus, blått hav og herlig klima er også typisk Cuba, men landet kan by på mye mer!

  KOMMER SNART  
  Kerala

i
februar 2022
  Bli med Slomo til hans opprinnelige hjemland Kerala som på mange måter er «India-light» og et ypperlig sted å bli kjent med fargerik kultur i usedvanlige vakre omgivelser. Det sies at uansett hvor man leter finner man aldri noen grønnere, vakrere og mer fredfull plass enn Kerala i India. Stedet blir kalt” Guds eget land”

  KOMMER SNART  
       

 

REISEVILKÅR post (at) travelandlearn.no KONTAKT: Tel 47 89 60 60