post (at) travelandlearn.no
+47 47896060 / 95708930
       
 
       
       
 
 
     
Kommende Reiser
Trykk på teksten eller bildet for å få opp brosjyren
 
Reisekalender ny (pdf format)
 
 

HASTER

Flor og Fjære


17.-19. juni 2020

  KUN FÅ PLASSER IGJEN
Hager, mat og fjord - en unik opplevelse

Nydelig fjordtur: Et besøk til Flor & Fjære begynner med en behagelig båttur til øya. Fra Strandkaien i Stavanger tar det ca 20 min. med "Rygerfjord" før man stiger i land i blomsterhavet på Flor & Fjære.
Utrolige hager: Ved ankomst på øya står våre guider klare til å vise deg hagenes skjønnhet og dele hemmeligheter og historier. En omvisning i den bugnende parken gir innblikk i 3 generasjoners lidenskap for å lage verdens vakreste hager.

BROSJYREN - trykk her
  ØST-FINNMARK Påmelding haster!

31. juli – 5. august 2020
  Har du vært i Finnmark? Mest eksotiske tilbud for sommeren 2020 og opplev midnattsol
Opplev eksotiske og vakre Øst-Finnmark ved grensen til Russland og Finland. Hamningberg er et nedlagt fiskevær og et av de få stedene som ikke ble brent da tyskerne forlot Finnmark i slutten av annen verdenskrig. Kirkenes derimot ble bombet mer enn 300 ganger under krigen. På 1600-tallet trodde man veien til helvete gikk fra Vardø og at det derfor var en overflod av hekser der. 91 personer, de fleste kvinner, ble brent på bålet under heksejakten. Til minne om ofrene finnes det et monument på Steilneset i Vardø.
BROSJYREN - trykk her
  Cruise på elven Douro

vakre Douro

MS GIL EANES 5*

12. - 19. august 2020
 

vakre Douro på MS GIL EANES 5*
I Portugal finner du kanskje en av Europas vakreste elver, Douro. Det er ikke for ingenting at Dourodalen i sin helhet er på UNESCOs verdensarvliste. Dalen prydes med sjarmerende landsbyer, og bratte åssider med drueranker helt ned mot elvebredden. Douro har sitt utspring i Spania og renner i hovedsak vestover til den munner ut i Atlanterhavet, ved byen Porto. Fra vinmarkene i dalen fraktes druene til havnebyen Porto. I århundrer har byen vært synonymt med portvin og på sørsiden av elven, i bydelen Vila Nova de Gaia, ligger de kjente portvinshusene fra 1700 tallet på rekke og rad.
Et elvecruise på Douro er en reise inn i Portugals stolte mat- og vintradisjoner, og en svært behagelig måte å oppleve en av landets vakreste regioner på. Definitivt et cruise for livsnytere!

BROSJYREN - trykk her
  Cruise på Adriaterghavet

en av de vakreste og mest MEGET POPULÆR

20.-27. aug 2020
 

Dette herlige cruiset langs kysten av Adriaterhavet tar deg med på en uforglemmelig reise. Cruiseskipet er lite og intimt, og om bord kan du nyte kulinariske opplevelser fra det franske kjøkken. Cruiset gir deg muligheten til å kombinere sol og bad med vakker natur og spennende strandhugg. La Belle de l’Adriatique er bare vel fem år gammelt og eies av det franske rederiet Croisi Europe. Skipet har hyggelige felles-arealer, Jacuzzi, stort soldekk og utvendige komfortable lugarer. Ferieformen er avslappende og kan ikke sammenlignes med et klassisk cruise. Båten seiler korte etapper og ligger i havn over natten, noe som gjør at du har mye fritid i land og kan utforske havnene både på dag- og kveldstid.
Dette er en fantastisk måte å se Kroatias vakre skjærgård på.

BROSJYREN - trykk her
  Kaukasus

Azerbaijan, Georgia og Armenia

5. - 16. september 2020
 

AZERBAIJAN, GEORGIA OG ARMENIA
Bli med på en reise langs landeveien gjennom tre av landene i Kaukasia – det mektige og naturskjønne området som strekker seg fra Svartehavet til Det kaspiske hav. Her får vi oppleve en dramatisk natur med høye fjell og åpne landskap, og  eldgamle kulturminner representert på UNESCOs verdensarvliste. Aserbajdsjan og hovedstaden Baku var et sentralt handelssted langs den gamle Silkeveien. Georgia byr på en rik kulturarv og en turbulent historie. Armenia er et av verdens eldste land med røtter flere tusen år tilbake i tid, og omtales ofte som sivilisasjonens vugge og den første kristne stat.

BROSJYREN - trykk her
 

Transilvania og Karpatene

Romania


17. – 23. september 2020

 

Når du hører Romania tenker du automatisk på Transilvania, Dracula og Bram Stoker. Men Romania er så mye, mye mer enn bare blodtørstige vampyrer og Ceausescu. Sjarmerende byer med flott arkitektur, slott og borger. Nasjonalparker, fotturer, ville dyr, aktivitetsferier, høye fjell og dype daler. Kirker og klostre, museer og historiske monumenter. Opplev menneskene og deres folklore, musikk, mattradisjoner, dans og festivaler. Her kan du bo på flotte hoteller, i kloster eller hjemme hos en rumensk familie. Romania byr også på urørt natur, hvor fjellene stiger mot himmelen, tett skog og frodige enger, og hvor stillheten hersker.

BROSJYREN - trykk her
 

Cruise
all inclusive

fra Praha til Berlin

5* båt Elbe Princesse II

12.-20. oktober 2020

  På 5* båt Elbe Princesse II
VI HAR ENNÅ EN GANG FÅTT EN MULIGHET TIL Å SELGE ET FANTASTISK ELVECRUISE FRA BERLIN/POTSDAM LANGS ELVEN ELBE TIL VI MØTER MOLDAU ELVEN LIKE FØR VI ANKOMMER PRAG.

Underveis har du mulighet for flere utflukter med dyktige guider og får oppleve Lutherstadt Wittenberg, porselens-byen Meissen, det fantastisk restaurerte Dresden, Litomierchi eller Theresienstadt i Tsjekkia før vi når den fantastiske byen Praha som du kan besøke om og om igjen.

BROSJYREN - trykk her
  Langs silkeveien

på veien til Samarkand

30. sep-10. okt 2020
  Bli med på en fasinerende reise langs Silkeveien - på veien til Samarkand. Den historiske Silkeveien har i over 2000 år gått gjennom Usbekistan. Å reise i karavanenes fotspor med Sentral-Asias berømte silkeveisbyer Tasjkent, Khiva, Bukhara og Samarkand er å oppleve 1001 natt. En reise som kommer til å gjøre store forandringer for din forståelse og syn på verden.
Alt hva jeg har hørt om Samarkand er sant – men ennå vakrere enn jeg hadde forestilt meg det.” ..sa Aleksander den Store. En åpenbaring av en reise til en verden som er fasinerende og tankevekkende! Et skattekammer av orientalsk arkitektur. Usbekistan for oss fleste nordmenn er «langt vekkistan». Fra erfaring kan vi garantere at både landet og reisen vil overraske deg meget positivt. Denne reisen har vært en stor suksses i siste 4årene.
BROSJYREN - trykk her
  Istanbul

hvor europa og asia møtes

22.-25. oktober 2020
 

Å reise til Istanbul på storbyferie har blitt populært, og det er virkelig et reisemål midt i blinken for en pause fra hverdagen. Denne fantastiske storbyen byr på en blanding av asiatisk og europeisk kultur som du ikke finner noe annet sted. Beundre Den Blå Moské og Hagia Sofia, og lytt til storbyens lyder, inklusiv de daglige bønneutropene. Vandre og handle, og sjekk hvor flink du er til å prute i Grand Bazaar, og hvil føttene på en av de mange kaféene.

BROSJYREN - trykk her
 

Namibia

mangfoldig og spektakulær

November 2020

stor suksess fra 2015 og 16

 

Namibia har 300 soldager i året!  Det er et langstrakt land med store variasjoner i naturen; lange strender mot Atlanterhavet, ørken og sanddyner som strekker seg ut mot kysten, Verdens største sanddyner, Namib og Kalahri ørken, forsteinede skog, savanner med store tornebusker og majestetiske fjellformasjoner, og åpne sletter som Etosha Pan. Med andre ord er Namibia et av de mest kontrastfylte landene på jorden. Også spesielt for Namibia er at det er det nest minst befolkningstette landet i verden etter Mongolia. Her møter vi stambefolkninger som Himba og San folket og lærer mere om deres levemåte. Landet er et fryd for de som søker vill, vakker og urørt natur! En vakker destinasjon som må oppleves!  Ta gjerne med familien på deres livs familieferie med eksotisk safari i Etosha National Park. Vi bruker utsøkte luksus-resorter og restauranter som serverer det beste mat i Afrika.

BROSJYREN - ta kontakt
  MEKONG CRUISE

kanskje verdenst vakreste elvecruise - fra Vietnam til Kambodsja

06.-19. november 2020
  MEGET POPULÆR OG KUN FÅ PLASSER - VÆR RASK!!
Cruise i Mekongs vannveier er kanskje den mest spennende og vakreste av alle elvecruise. Et garantert minne for livet - som mange av Travel and Learn medlemmer har kåret som en av sine favoritt cruise.

Vi seiler fra Vietnam til Kambodsja, gjennom travle byer og små landsbyer der mye av dagliglivets gjøremål skjer på elvebredden. Fra Ho Chi Minh-byen (tidl. Saigon) til mMajestisk og vakker Pnom Penh med kongeslottet og sølvpagoden. Tonle Sap innsjøen er en magiske vann-verden som vil overraske oss. Til slutt men ikke minst kommer vi til Seam Reap, med selve Ankor Wat og sine tempel anleggene fra 900 til 1100-tallet, absolutt .......
BROSJYREN - trykk her
  Lübeck julemaked med julemiddag på Color Line

11.-14. desember 2020
  Bli med på et førjulseventyr til hansabyen Lübeck!
Her finner vi et av Europas mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder – et av førjulstidens høydepunkter i hansabyen. Lübeck pyntes fra topp til tå med lys og fakler, handelsmenn i tidsriktige kostymer tilbyr sine produkter og duften av ristede kastanjer og gløgg ligger som et teppe i den klare vinterluften. Byen står på UNESCOS verdensarvliste og er en av de best bevarte hansabyene. Vi seiler med Color Line til Kiel og tar buss videre til Lübeck. Her bor vi på et godt og sentralt hotell og har god tid til å hygge oss på markedet. På veien hjem blir det julebord på skipet.
BROSJYREN - trykk her
  Vakre Goa
i romjulen 2020
og
nytt år 2021

26. des 2020–13. jan 2021
  Stemningen, fargene, lydene, den himmelske maten og luktene kunne vært nok, men i tillegg har du en gjestfrihet uten sidestykke. Goa det perfekte stedet å finne ro. Spesielt og vakkert er de to beste ordene å bruke for å beskrive den
indiske delstaten midt på Indias vestkyst. Goa passer for alle aldre, og er et perfekt sted å dra for å lade batteriene når den norske vinteren er på sitt kaldeste. Goa er India for nybegynnere og for hele familien! Her snakker de fleste
engelsk, strendene er vakre og feriebudsjettet rekker langt. Folkemengden er ikke så overveldende
og kulturforskjellene ikke så utpregede som mange andre steder i landet. En tredjedel av befolkningen er kristne og de ulike folkeslagene og religionene lever i harmoni side om side. Menneskene er imøtekommende, gjestfrie og vennlige. Dessuten er klimaet svært behagelig. Goa er viden kjent for sine ti mil lange paradisstrender. Her finner du en .......
BROSJYREN - trykk her
         
  Opplev Sør-Amerika
Cruise Argentina, Uruguay og Chile

16. feb-07. mar 2021
  Bli med på et spektakulær cruise fra Buenes Aires i Argentina til Santiago de Chile.

Vi seiler med Holland America Line

Buenes Aires i Argentina - Montevideo i Uruguay - Falkan øyene
Punta Arenas og Ushuaia
seilasen gjennom Kapp Horn og Magellanstredet
og gjennom Chilenske fjorder
Puerto Montt og Santiago de Chile
BROSJYREN - trykk her
       

 

REISEVILKÅR post (at) travelandlearn.no KONTAKT: Tel 47 89 60 60