post (at) travelandlearn.no
+47 47896060 / 95708930
       
 
       
       
 
 
     
Kommende Reiser
Trykk på teksten eller bildet for å få opp brosjyren
 
Reisekalender ny (pdf format)
 
  Russland Cruise
Tsarenes vannveier

en suksses i siste 4 år

09.-19. august 2019
 

Tsarenes vannveier
Vi tilbyr på nytt et fantastisk cruise fra Moskva til St. Petersburg. Våre tidligere cruise på denne strekning har vært en stor suksess og mange av dere har bedt oss om å repetere cruiset du kan lese om her. Vi håper både familje og venner vil ta like godt imot dette tilbudet som tidligere. Vi vil selvsagt gjerne se flere nye venner bli med denne gangen. Vi har fått til en reise med en rimelig pris hvor nesten alt er inkludert. Vi har kun et visst antall lugarer reservert for vår gruppe. Vær derfor rask med å sende oss din påmelding før vi er utsolgt. Kjell guider alle utflukter på norsk!

BROSJYREN - trykk her
  Cruise på Adriaterghavet

en av de vakreste og mest populære cruise

15.-22- August 2019
 

Dette herlige cruiset langs kysten av Adriaterhavet tar deg med på en uforglemmelig reise. Cruiseskipet er lite og intimt, og om bord kan du nyte kulinariske opplevelser fra det franske kjøkken. Cruiset gir deg muligheten til å kombinere sol og bad med vakker natur og spennende strandhugg. La Belle de l’Adriatique er bare vel fem år gammelt og eies av det franske rederiet Croisi Europe. Skipet har hyggelige felles-arealer, Jacuzzi, stort soldekk og utvendige komfortable lugarer. Ferieformen er avslappende og kan ikke sammenlignes med et klassisk cruise. Båten seiler korte etapper og ligger i havn over natten, noe som gjør at du har mye fritid i land og kan utforske havnene både på dag- og kveldstid.
Dette er en fantastisk måte å se Kroatias vakre skjærgård på.

BROSJYREN - trykk her
  Cruise på elven Douro

vavkre Douro

19.-24. august 2019

 

I Portugal finner du kanskje en av Europas vakreste elver, Douro. Det er ikke for ingenting at Dourodalen i sin helhet er på UNESCOs verdensarvliste. Dalen prydes med sjarmerende landsbyer, og bratte åssider med drueranker helt ned mot elvebredden. Douro har sitt utspring i Spania og renner i hovedsak vestover til den munner ut i Atlanterhavet, ved byen Porto. Fra vinmarkene i dalen fraktes druene til havnebyen Porto. I århundrer har byen vært synonymt med portvin og på sørsiden av elven, i bydelen Vila Nova de Gaia, ligger de kjente portvinshusene fra 1700 tallet på rekke og rad.
Et elvecruise på Douro er en reise inn i Portugals stolte mat- og vintradisjoner, og en svært behagelig måte å oppleve en av landets vakreste regioner på. Definitivt et cruise for livsnytere!

BROSJYREN - trykk her
 

Cruise på Dnepr
bli med til Gardariket langs Vikingenes vannveier og
i Kosaenes fotspor

09.-20. sepetmber 2019

 

Bli med til Gardariket langs Vikingenes vannveier og i Kosakenes fotspor
Knapt noe europeiske land har vært mer omtalt i nyhetene de siste årene enn Ukraina. Landet er langt mer enn det ofte dramatiske hendelser kan gi inntrykk av. Ukraina har en stolt historie som går tilbake til de nordiske vikingene som på 800-tallet grunnla Kiev-Rus. På denne turen blir man tatt med på vannveien Dnjepr og man får se det spennende og vakre Ukraina som skjuler seg bak nyhetsbildet. Veiviser på turen er Kjell, som har reist mange ganger i Ukraina gjennom flere år og kommer til å snakke om mange temaer fra ukrainsk og russisk historie.

BROSJYREN - trykk her
  Veien til Samarkand

Khiva, Bukhara, Samarkand og Tasjkent

03.-13. oktober 2019
 

VISUMSFRITT FOR NORDMENN
I hjertet av Silkeveien med besøk til sjarmerende Khiva, Bukhara og Samarkand!

”Alt hva jeg har hørt om Samarkand er sant – på nær det, at den er ennå vakrere enn jeg hadde forestilt meg.” Sådan sa Aleksander den Store under sin erobring av byen 329 f. Kr. På denne reisen besøker vi de viktige karavanebyene på den gamle Silkeveien Samarkand, Khiva, Bukhara. I støvet fra markedsplassene aner man karavanene, som engang passerte forbi her på vei vestpå med silke og andre kostbarheter. Få andre steder i verden får man som her fornemmelsen av å stå midt i en forhistorisk sivilisasjon. Et fortryllende skattekammer av islamsk arkitektur! På reisen besøker vi også de to gamle sovjetrepublikkenes hovedsteder, som for en stor del er bygget i .......

BROSJYREN - trykk her Generell info Praktisk info Silkeveien Bilder fra 2017og 18
  Bhutan og Kolkatta

Reiser til Bhutan – den siste Shangri-La!

17.-30. oktober 2019
 

Reiser til Bhutan – den siste Shangri-La!
I det sagnomsuste Bhutan, eller Tordendragens land som det også kalles, reklamerer kongen for økt bruttonasjonalitet lykke istedenfor ukjent BNP. Ingen dyr blir jaktet på og ingen skog blir hugget ned. Livet leves i harmoni med en spektakulær natur blant terrasserte høyder, urgamle skoger, spredte landsbygder og Himalayas majestetiske fjell. På grunn av sin isolerte beliggenhet har Bhutan fortsatt å gå sin egen vei i en verden som ellers er i endring. Våre reiser til Bhutan gir deg minner for livet. KOLKATA er en folkerik britisk opfinnelse som er bare rundt 300 år gammel. Vakre koloniarkitektur krydret med Benagli kultur og tradisjoner gjør byen mangfoldig og sjarmærende. Vi skal selvsagt også på besøke ......

BROSJYREN - trykk her
  Mekong

kanskje verdenst vakreste elvecruise - fra Vietnam til Kambodsja

18.-30 november 2019
 

FULLT - gjentas igjen i november 2020
Cruise i Mekongs vannveier er kanskje den mest spennende og vakreste av alle elvecruise. Et garantert minne for livet - som mange av Travel and Learn medlemmer har kåret som en av sine favoritt cruise.

Vi seiler fra Vietnam til Kambodsja, gjennom travle byer og små landsbyer der mye av dagliglivets gjøremål skjer på elvebredden. Fra Ho Chi Minh-byen (tidl. Saigon) til mMajestisk og vakker Pnom Penh med kongeslottet og sølvpagoden. Tonle Sap innsjøen er en magiske vann-verden som vil overraske oss. Til slutt men ikke minst kommer vi til Seam Reap, med selve Ankor Wat og sine tempel anleggene fra 900 til 1100-tallet, absolutt .......

BROSJYREN - trykk her
 

Praha julemarked

en av de vakreste
julereisen

6.-9. des 2019

  ”En reise til julestemning og hygge i Praha!”
Vi gleder oss til igjen for 6. gang å kunne tilby en reise full av opplevelser til det sagnomsuste – og fortsatt så populære reiesmål PRAHA. Har du vert der men ikke opplevd julestemningen så bør du bli med uansett. Rådhusplassen er nå pyntet med et utrolig flott juletre, massevis av boder og stemningen er eventyrlig når mørket faller på og det er massevis av folk. Her selges duker, julepynt, strikkeplagg, treleker og masse annet. Julegodteri, pølser og selvfølgelig skikkelig Glühwein. Vi inkluderer alle måltid med drikke til.
BROSJYREN - trykk her
 

Berlin jul
og
en av verdens største show på Friedrichstadt Palast

12.-15. des 2019

  Velkommen til Europas største teaterscene og et show med over 100 utøvere på senen. Det kreative team – fordelt over fem tidssoner fra Melbourne over Berlin til Las Vegas – kan ikke være mere internasjonalt. Høydepunktet: Philip Treacy „verdens mest berømte hattemaker“ (The Times) som arbeider for Lady Gaga, den engelske dronning, den europeiske høyadel, Alexander McQueen, Karl Lagerfeld, Ralph Lauren og Madonna. Som i alle storslåtte show vil du også her få det fantastiske høydepunktet hvor refrenget kommer med «sparkepikene» - kanskje det mest spektakulære du har sett noen gang! Dette showet har fått storslått kritikk i forhold til forrige show.
Har du vært her før, vil du garantert elske dette!
Overnatting på flotte Mercure Hotel 4* like ved KaDeWe
BROSJYREN - trykk her
  Gylllne Goa

26. des - 12. jan 2019
  Goa er India for nybegynnere og for hele familien! Her snakker de fleste engelsk, maten er fortreffelig, strendene er vakre og feriebudsjettet rekker langt. Folkemengden er ikke så overveldende og kulturforskjellene ikke så utpregede som mange andre steder i landet. En tredjedel av befolkningen er kristne og de ulike folkeslagene og religionene lever i harmoni side om side. Menneskene er imøtekommende, gjestfrie og vennlige. Dessuten er klimaet svært behagelig. Goa er viden kjent for sine ti mil lange paradisstrender. Her finner du en rekke små "shacks» som serverer spennende mat, blant annet fisk, skalldyrsretter og smakfulle vegetarretter til en svært rimelig penge. Colva beach byr på hvite, eviglange sandstrender som anses å være noen av Asias fineste.
BROSJYREN - trykk her
  Bli med Slomo til hans opprinnelige hjemland Kerala

19. jan - 02. feb 2020
 

Bli med Slomo til hans opprinnelige hjemland Kerala i India!  På mange måter kan dette være en «India-light» opplevelse og en ypperlig mulighet til å bli kjent med fargerik kultur i usedvanlige vakre omgivelser. Det sies at uansett hvor man leter finner man aldri noen grønnere, vakrere og mer fredfull plass enn Kerala! Stedet blir kalt ”Guds eget land”

BROSJYREN - trykk her
  Kongenes land - Rajasthan
og
Taj Mahal - kjærlighetens palass

01. - 12. feb 2020
 

Kongenes land - Rajshan og kjælighetens palass -Taj Mahal
I det mangfoldige India er knapt noen delstat mer fargerik enn Rajasthan – de dansende påfuglers land. Hver time her er en fryd for øyet – ørkenen skifter stadig farge og du får oppleve en genuin og spennende kultur, folk er fargerike og stolte, landet er fylt av drømmepalasser og festninger.

På denne reisen kan du også besøke Taj Mahal og Goa.

BROSJYREN - trykk her
 

vedens beste safari
i Serengetti og Norongoro, Tanzania
og
strendene i Zanzibar

februar 2020

  Her er den perfekte turen til deg, som vil oppleve storslått safari. Tanzanias praktfulle nasjonalparker og naturområder er blant de aller beste i verden - Serengetti og Ngorongoro krateret. Serengetis uendelige savanner og Ngorongoro-krateret som er et av Afrikas sju naturlige underverker er en paradis for dyr. Februar er en fabelaktig tid å reise dit - det et er kalvingstid for løvemat - Gnu og Zebra. De fleset dyr har unger undt febar og dermed er det beste tid på året å oppleve rovdyr "in action".
Etter safarien kan vi nyte noen avslappende dager på stranden i vakre Zanzibar.
BROSJYREN - trykk her

  Marrakech - 1001 natt
i
i mars 2020
  Marokko og Marrakech er 1001-natt med historiefortellere, slangetemmere, klarsynte, akrobater, røkelse, lukter av krydret mat, lyder man ikke skjønner hvor kommer fra, en mennesketetthet som første kvelden føles klaustrofobisk og truende, men som blir trygg og inspirerende når kultursjokket har lagt seg.

BROSJYREN - ta kontakt
  vakre Oman

et eventyr uten like

gjentar suksess turen fra 2018

7.- 15. mars 2020
 

Vi gjentar suksessturen vår fra 2018. Oman er 1001 natt i virkeligheten. En unik destinasjon for deg som ønsker en ferie med autentiske opplevelser. Utvid horisonten og bli kjent med Oman – Dramatiske landskaper med ørken og smaragd og turkisblå fargede oaser, uberørte strender, gjestfri befolkning og en hovedstad gjennomsyret av historie gjør Oman populært blant turister. Den golde ørkenen som brer seg over Den arabiske halvøya, blir i Oman gjennomskåret av oaser og wadier der daddelklasene henger tungt fra grønne palmer. Hovedstaden Muscat ligger vakkert til der fjellene møter kysten, og lokker med utallige historiske fort og kaotiske markeder med ekte Tusen og én natt-stemning.

BROSJYREN - trykk her
  La dolce Vita

Pisa - Firenze - Bologna - San Marino

24.-29. mar 2020
  La dolce Vita
Italias mest populære og mest kjente region er full av turistmagneter - som Pisa, Firenze og Bologna - og skjulte skatter du bør oppleve. Toscana er utrolig mangfoldig og en drøm å oppleve året rundt. Vakre hus, maleriske piazzaer, trange smug og bugnende vinranker er i kombinasjon med sprudlende italienere karakteristiske trekk i landsbybildet. Borgen i San Marino ligger bokstavelig talt på kanten av stupet. Europas eldste republikk er som tatt ut av en tegneserie, men det er virkelig nok og er visstnok en av de rikeste statene i verden!
BROSJYREN - trykk her
  Påskefeiring
i
Andalucia

04. - 11. april 2020

suksess i mange år
 

Opplev påsken i Andalucia. Denne turen har vært en stor suksess i mange år.
Andalucía er Spanias hjerte. Ikke noe annet sted i Spania er det en så spennende historie og en så levende sjel som her. Derfor blir opplevelsen av Semana Santa - påskefeiringen på sin beste her. Kulturen er preget av forskjellige folkeslag som fønikere, romere, maurere og sigøynere, som alle har vært med på å påvirke den fargerike sydspanske kultur. Høydepunkter på denne turen er fortryllende palass Alhambra, Generalife- Sultanenshage og kongelige kapell i Granada; Moske-katedralen i Cordoba, sjarmerende byen Sevilla; Sherry - eldedråpene og dansende hester av Andalusia i Jerez de la frontera. Ronda - klippebyen som vil sjarmere alle. Hemmelige perler og utsøkte steder i programmet vil overaske dere og gjør denne turen til en ren gourmet fryd.

BROSJYREN - ta kontakt
 

Cruise
all inclusive

fra Berlin til Praha

i april 2020

  VI HAR ENNÅ EN GANG FÅTT EN MULIGHET TIL Å SELGE ET FANTASTISK ELVECRUISE FRA BERLIN/POTSDAM LANGS ELVEN ELBE TIL VI MØTER MOLDAU ELVEN LIKE FØR VI ANKOMMER PRAG.
Underveis har du mulighet for flere utflukter med dyktige guider og får oppleve Lutherstadt Wittenberg, porselens-byen Meissen, det fantastisk restaurerte Dresden, Litomierchi eller Theresienstadt i Tsjekkia før vi når den fantastiske byen Praha som du kan besøke om og om igjen.

BROSJYREN - trykk her
  17. mai feiring

Svalbard

et minne for livet
 

Er det noen som ikke har drømt om en gang å reise til Svalbard? Svalbard og Spitsbergen er et eksotisk og vakker stykke av vårt land som du bør besøke minst en gang i livet! For virkelig å lage turen til et minne for livet har vi valgt å feire 17. mai på Svalbard. Svalbard ligger på 78 grader nord og er sannsynligvis det nærmeste du kan komme Nordpolen. Det er to store bosetninger på Svalbard med Longyearbyen som den største med rundt 2000 innbyggere. Dette er Norges mest eksotiske reisemål, en utpost med imponerende fjell, fjorder og isbreer som utstråler en iskald skjønnhet med et usedvanlig lys. Dette er det eneste sted i Norge hvor du kan møte en isbjørn, denne majestetiske kongen av Arktis. Vårt ukeprogram byr på ulike destinasjoner. På turen til .......

BROSJYREN - ta kontakt
  NY - Tokaji Cruise
all inklusiv

gjennom vakre område i Ungarn, Slovakia og Kroatia

24. mai - 01. jun 2020
  NY CRUISE - bli med på en all inklusic cruise gjennom vakre områdene i Ungarn, Slovakia og Kroatia

Dette er et unikt og spesielt cruise fra Tokaj til Budapest, gjennom vill, vakker natur og skjønne landskap. Opplev Serbia og bli kjent med hjertet av Ungarn. På cruise på elven Tisza til Donau oppdager du unike og urgamle tradisjoner av både serbiske, kroatiske og ungarske folk. Landsbygda er folklore, sjarm og lokale tradisjoner. Vin- området Tokaj er på UNESCOs verdensarvliste, og her kan du nyte Ungarns edleste dråper. Tisza er den lengste sideelven til Donau og en av de største elvene i Sentral-Europa. Budapest oser av arkitektonisk prakt og historisk atmosfære.
BROSJYREN - trykk her
  Mongolia

en reise tilbake i tid

i juli 2020
  “Travelling in Mongolia was a journey for the soul and mind! Wide open Steppe Landscape and long hours of driving through rough and tough terrain, gave me sufficient time to reflect and taught me the art of patience and appreciation. Mongolia was to me Chengis Khan’s and Kublei Khan’s Homeland, Gobi Desert, the home of Throat singers, Bactrian Camel, Morin khuur Horse Head Fiddle, Mongolian wrestlers ….. actually nothing more (shamefully enough!).
It is neither the beauty of the diverse topography nor the rather bleak highlights of this tour that leaves a solid footprint of impression in my heart. The flawless warmth, stainless smile, unadulterated friendliness and the .......
BROSJYREN - ta kontakt
         
REISEVILKÅR post (at) travelandlearn.no KONTAKT: Tel 47 89 60 60