post (at) travelandlearn.no
+47 47896060 / 95708930
       
 
       
       
 
 
     
Kommende Reiser
Trykk på teksten eller bildet for å få opp brosjyren
  Reisekalender 2021 (pdf format) 2022 kalender  
 
  HELSINKI

25.-28. juli 2021
  Trendy Helsingfors - Helsinki
Noen lider fortsatt av traumer fra tidligere tiders fjernsynsteater og assosierer byen med tause melankolske vodkadrikkende tømmerfløtere. Det går ikke å ta mer feil! Finland er internasjonalt kjent for trendy og nyskapende design. I tillegg byr Helsinki på masser av shopping, severdigheter og hippe utesteder. Bli med Kjell til hans hjemland på 3 dagers oppdagelsesferd gjennom Helsinki!

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  Kjells hjemland
FIN LAND "de 1000 sjøers land"

28. Juli – 4. august 2021
  Finland – Nokia! De tusen sjøers land!
Hva vet du egentlig om vårt naboland i øst? Denne reisen er en reise gjennom Finlands vakre natur med 168.000 innsjøer og til Kjells hjemsted Terjärv i Österbotten. På veien i Finland bruker vi tiden til å bli kjent med hovedstaden Helsinki, de sjarmerende gamlebyene Borgå og Lovisa, og vi ser det kjente naturfenomenet Punkaharju. Vi får oppleve Olafs Borg i Nyslott med sin årlige opera festival. Vi skal også på besøk i Alvar Aalto-museet i hjembyen hans Jyväskylä og dra på båttur både i skjærgården og på den enorme innsjøen Saimaa. Du kan få en dagstur på båt til Vyborg i Russland – uten krav om visum. Vi må selvsagt i Sauna – og oppleve ekte finsk mat og atmosfære.
  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  MEGET POPULÆR

Cruise på ADRIATERHAVET

medlemmens favoritt

05.-12. august 2021
  Medlemmenes favoritt cruise - kåret til den beste av alle turer.
Dette herlige cruiset langs kysten av Adriaterhavet tar deg med på en uforglemmelig reise. Skipet er lite og intimt, og om bord kan du nyte kulinariske opplevelser fra det franske kjøkken. Cruiset gir deg muligheten til å kombinere sol og bad med vakker natur og spennende strandhugg. La Belle de l’Adriatique er bare vel fem år gammelt og eies av det franske rederiet Croisi Europe. Skipet har hyggelige felles-arealer, Jacuzzi, stort soldekk og utvendige komfortable lugarer. Ferieformen er avslappende og kan ikke sammenlignes med et klassisk cruise. Båten seiler korte etapper og ligger i havn over nettene, noe som gjør at du har mye fritid på egen hånd i land.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  

 

MEGET POPULÆR

Elvecruise på RHINEN med TOG REISE I SVEITS
NY

10. – 14. august 2021

  La Boheme, et storslått kunstverk fra CroisiEurope, gjennomgikk en fullstendig transformasjon i 2011. Resultatet er et enestående fartøy med 80 lugarer, perfekt for cruise på Rhinen. Alle bildene i denne brosjyre er kun eksempler for illustrasjon da flere av skipene seiler denne strekningen. Når man går ombord møtes man av et hyggelig personale og lugarer som er innbydende uavhengig av om du er på øverste eller nedre dekk. Utvalgte viner eller alkoholfri drikke er inkludert til alle måltider! I hver havn arrangeres spennende utflukter. Alle lugarer er utvendige og har dusj og toalett. Ombord finnes salong, 1. klasses fransk inspirert restaurant og velfylt bar. Soldekket byr på gode solstoler, parasoller og en utendørs bar.
  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  IRLAND

en suksses i mange år
et land du lett blir glad i

10.-15. september 2021
  ET LAND LETT Å BLI GLAD I
Denne øya sies å være Europas smaragd, et dramatisk og karrig landskap, hele tiden skiftende i ulike grønne nyanser. Vakre fjellområder, innsjøer, slott og historiske bygninger.
Vikingene har også preget Irlands historie og Irsk mat er mangfoldig og rikelig. Kjøttet er av utmerket kvalitet og i sesongen får man ofte vilt og fugl servert. Reker, hummer, laks og østers fra Dublin bukta er berømt. Kaffe med irske Whiskey og en kremtopp er blitt verdenskjent, likeledes Guinness-øl.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
 

PORTUGAL

drømmferien

22.-26. september 2021

 

Lisboakysten har tiltrukket både kongelige og jetsettet i mange år! Med utgangspunkt i den lille badebyen Estoril, like ved Lisboa, dykker vi ned i Portugals mange historiske severdigheter. Det er få reisemål som har så mye å by på. Vi har lagt stor vekt på å finne fram til et godt hotell med gunstig beliggenhet. Klimaet er perfekt året rundt og prisene lavere enn i noe annet vesteuropeisk land. Vi har laget et rikholdig program som er spennende og gir et godt innblikk i Portugisisk kultur, religion og historie.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  Cruise KORSIKA RUNDT

fra NICE - NY

3. – 10. oktobr 2021
  Denne øya sies å være Europas smaragd, et dramatisk og karrig landskap, hele tiden skiftende i ulike grønne nyanser. Vakre fjellområder, innsjøer, slott og historiske bygninger.
Vikingene har også preget Irlands historie og Irsk mat er mangfoldig og rikelig. Kjøttet er av utmerket kvalitet og i sesongen får man ofte vilt og fugl servert. Reker, hummer, laks og østers fra Dublin bukta er berømt. Kaffe med irske Whiskey og en kremtopp er blitt verdenskjent, likeledes Guinness-øl.

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
  ISLAND - sagaøya

03.-07. november 2021
 

Mange har et ønske om å besøke Island, og nå er muligheten her! Norge og Island deler en felles kulturarv som strekker seg langt tilbake i tid, helt siden de første vikingene dro til Island i Harald Hårfagres tid. Island er en reise til våre norrøne røtter, til vill og øde natur og et hypermoderne Reykjavik. Ikke uten grunn hviler det et historisk sus over øya, som i sin tid ble befolket av vikingene, og naturen viser frem sin mangfoldighet i ulike former av landskap, lys og farger. Dette har inspirert mange kunstnere opp gjennom tidene. Vi møter også et vennlig folk med en spennende historie med tette bånd til vårt eget land. Islendingene er stolte av sitt tradisjonsrike land og språk, og møter alle sine gjester med varme og vennlighet. Her er det godt å være turist!

  TRYKK HER FOR BROSHYREN  
 

BERLIN HELG

Europas største SHOW

25.-28. november 2021

  Velkommen til Europas største teaterscene og et show med over 100 utøvere på senen. Det kreative team – fordelt over fem tidssoner fra Melbourne over Berlin til Las Vegas – kan ikke være mere internasjonalt. Høydepunktet: Philip Treacy „verdens mest berømte hattemaker“ (The Times) som arbeider for Lady Gaga, den engelske dronning, den europeiske høyadel, Alexander McQueen, Karl Lagerfeld, Ralph Lauren og Madonna. Som i alle storslåtte show vil du også her få det fantastiske høydepunktet hvor refrenget kommer med «sparkepikene» - kanskje det mest spektakulære du har sett noen gang! Dette showet har fått storslått kritikk i forhold til forrige show.
Har du vært her før, vil du garantert elske dette!
  TRYKK HER FOR PROGRAM  
  JULEHANDEL I LÜBECK

11. – 14. desember 2021
  Bli med på et førjulseventyr til hansabyen Lübeck! Her finner vi et av Europas mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder – et av førjulstidens høydepunkter i Hansabyen. Lübeck pyntes fra topp til tå med lys og fakler, handelsmenn i tidsriktige kostymer tilbyr sine produkter og duften av ristede kastanjer og gløgg ligger som et teppe i den klare vinterluften. Byen står på UNESCOS verdensarvliste og er en av de best bevarte hansabyene. En tur til Lübeck på julemarked vil vi kalle oppskriften på julestemning. Byen har mange koselige julemarkeder man kan besøke og vi bor på byens flotteste hotell; Radisson Blu Senator med hele 5*.
  TRYKK HER FOR PROGRAM  
  GOA, INDIA
i romjul og nyttår
suksess som gjentas

26. des–12. januar 2022
  Stemningen, fargene, lydene, den himmelske maten og luktene kunne vært nok, men i tillegg har du en gjestfrihet uten sidestykke. Goa det perfekte stedet å finne ro. Spesielt og vakkert er de to beste ordene å bruke for å beskrive den indiske delstaten midt på Indias vestkyst. Goa passer for alle aldre, og er et perfekt sted å dra for å lade batteriene når den norske vinteren er på sitt kaldeste. Goa er India for nybegynnere og for hele familien! Her snakker de fleste engelsk, strendene er vakre og feriebudsjettet rekker langt. Folke-mengden er ikke så overveldende og kulturforskjellene ikke så ut-pregede som mange andre steder i landet. En tredjedel av befolk-ningen er kristne og de ulike folke-slagene og religionene lever i har-moni side om side. Menneskene er imøtekommende, gjestfrie og vennlige. Dessuten er klimaet
  TRYKK HER FOR PROGRAM INFO OM HOTELLET  

TA KONTAKT FOR MERE INFORMASJON OM TURER I 2022

  Cuba

i
januar 2022
  Opplev den særpregede kulturen, de heftige karibiske rytmene og kubanernes sensuelle danseglede. Uberørte strender med hvit sand, palmesus, blått hav og herlig klima er også typisk Cuba, men landet kan by på mye mer!  TRYKK HER FOR PROGRAM - for prisen ta kontakt  
  Kerala - Slomos

opprinnelses sted

13.-28. februar 2022
  Bli med Slomo til hans opprinnelige hjemland Kerala som på mange måter er «India-light» og et ypperlig sted å bli kjent med fargerik kultur i usedvanlige vakre omgivelser. Det sies at uansett hvor man leter finner man aldri noen grønnere, vakrere og mer fredfull plass enn Kerala i India. Stedet blir kalt” Guds eget land”

  TRYKK HER FOR PROGRAM - for prisen ta kontakt  
  Marrakech

mars 2022
   
  Truly British

Brighton, Bath og Wales

april 2022
   
  Spanske påskefeiring

Andalucia

10.-17. april 2022
   
  Opplev Holland nært

med våre lokale venner

april 2022
   
  Feire 17. mai 2022

på Svalbard

14.-17. mai 2022
   
  Cruise Rhinen og Mosel

Strasbourg - Strasbourg

25.-29. mai 2022
   
  NY

Cruise i Tokaj regionen

22.-30. mai 2022
   
  Oberammergau

Pasjonspillet

30. mai-01. juni 2022
   
  Å være en skotte

Skotland

juni 2022
   
  Douro Cruise

juni 2022
   
  Nomadenes land

Mogloia

01.-12. juli 2022
   
  Cruise på Dnjepr

juli 2022
   
  Opplev vakre Kaukasus

Georgia, Armenia og Azerbaijan

aug 2022
   
  Donau cruise fra Svartehavet til vakre Wien
28. aug - 08. sep 2022
   
  La Rioja
Bilbao og Kristina av Tunsberg
september 2022
   
  Venezia
Cruise på elven Po
20.-26. september 2022
   
  Petra og Jordan
oktober 2022
   
  Gastronomi d'Alsace
Cruise
17.-21. oktober 2022
   
  MEGET POPULÆR
kun få plasser
verdens vakreste elvecruise

MEKONG CRUISE
10.-24. november 2022
 

Alle burde minst en gang i livet unne seg et cruise på MEKONGELVEN, Sørøst-Asias hovedpulsåre!Fra dens spede begynnelse i Tibets snørike høyfjell til det mektige deltaet i Vietnam, danner Mekong livsgrunnlaget for millioner av mennesker. Elva fører vann og næringsrikt slam til jordbruket, og 40 millioner mennesker lever av fisk fra Mekong. Dette er en av verdens største elver. Et av turens høydepunkter er Angkor Wat i Siem Reap. Dette er et enormt ruinkompleks med palasser og templer fra den tidligere hovedstaden i khmer-riket. Komplekset består av ca 100 templer, av dem ligger langt inne i jungelen og hele komplekset strekker seg over et område på 250 kvadratkilometer. Lenge var Angkor Wat nedgrodd i jungel og glemt. Nå er byggverkene reddet fra jungelens kvelertak og fortidens skatter kan igjen oppleves. Ikke bare besøker vi Angkor Wat, men også Angkor Thom, Bayan og Elefant-terrassen. Siem Reap er en livlig by med mange butikker, barer og restauranter.

  TRYKK HER FOR PROGRAM - for prisen ta kontakt  
  Cruise Kypros og Hellas
november 2022
   
  Wraclow julemarked
desember 2022
   
  Lübeck julemarked
desember 2022
   
       
REISEVILKÅR post (at) travelandlearn.no KONTAKT: Tel 47 89 60 60