post (at) travelandlearn.no
+47 47896060 / 95708930
       
 
       
       
 
 
     
Kommende Reiser
Trykk på teksten eller bildet for å få opp brosjyren
  Reisekalender 2020 (pdf format) 2021 kalender  
 
  opplev blåtimen og polarnatten, spektakulær stjerneshow og kanskje nordlys ....
uansett .... SVALBARD
er eksotisk og vakker på enhver tid!

05.-08. nov 2020
  Er det noen som ikke har drømt om en gang å reise til Svalbard? Svalbard og Spitsbergen er et eksotisk og vakkert stykke av vårt land du bør besøke minst en gang i livet! En reise for livet – opplev blåtimen, polarnatten og kanskje nordlys.
Svalbard ligger på 78 grader nord og er sannsynligvis det nærmeste du kan komme Nordpolen. Det er to store bosetninger på Svalbard med Longyearbyen som den største med rundt 2000 innbyggere. Dette er Norges mest eksotiske reisemål, en utpost med imponerende fjell, fjorder og isbreer som utstråler en iskald skjønnhet med et usedvanlig lys. Dette er det eneste sted i Norge hvor du kan møte en isbjørn, denne majestetiske kongen av Arktis. Nordlyset over Svalbard kan bli sett 24 timer i døgnet i polarnatt perioden. Nordlyset, aller Aurora Borealis, er en praktfull visuell signatur fra kilden som gjør alt liv mulig – solen. Samspillet mellom partikler som strømmer ut fra solen, solvinden og jordens atmosfære, skaper dette fantastiske fenomenet.
BROSJYREN - trykk her
  Bergen helg
med Smokie i Grieghallen

13.-15. nov 2020
 

Spirit of Smokie
Norgesvennene Smokie vender alltid tilbake. Smokie har holdt 600 konserter i Norge.  For noen er bandet 70-tallshelter, for andre er de tidløse. Noen kommer kun for én sang! I 40 år har bandet hatt et solid grep om våre rockeføtter.
Store i Norge, men ...  de siste 20 årene har Smokie fått et massivt publikum i folkerike land som Sør-Afrika, Malaysia, Australia og ikke minst - Russland. De har fått privat invitasjon av Boris Jeltsin, to ganger av Vladimir Putin! Sin største konsert, målt i antall tilskuere, holdt de i Kiev 2004, den ukrainske hovedstaden. En halv million fikk med seg Smokie live den gang. Under en konsert i Mongolia for noen år siden ­ fylte de et fotballstadion med maksplass til 25.000 mennesker to ganger!

BROSJYREN - trykk her
  HELSINKI - Helsingfors

03.-06. desember 2020
  Bli med Kjell til sitt fedreland
Trendy Helsingfors - Helsinki

Noen lider fortsatt av traumer fra tidligere tiders fjernsynsteater og assosierer byen med tause melankolske vodkadrikkende tømmerfløtere. Det går ikke å ta mer feil! Finland er internasjonalt kjent for trendy og nyskapende design. I tillegg byr Helsinki på masser av shopping, severdigheter og hippe utesteder. Bli med Kjell til hans hjemland på 3 dagers oppdagelsesferd gjennom Helsinki!

BROSJYREN - trykk her
  Lübeck julemaked med julemiddag på Color Line

11.-14. desember 2020
  Bli med på et førjulseventyr til hansabyen Lübeck!
Her finner vi et av Europas mest kjente og tradisjonsrike julemarkeder – et av førjulstidens høydepunkter i hansabyen. Lübeck pyntes fra topp til tå med lys og fakler, handelsmenn i tidsriktige kostymer tilbyr sine produkter og duften av ristede kastanjer og gløgg ligger som et teppe i den klare vinterluften. Byen står på UNESCOS verdensarvliste og er en av de best bevarte hansabyene. Vi seiler med Color Line til Kiel og tar buss videre til Lübeck. Her bor vi på et godt og sentralt hotell og har god tid til å hygge oss på markedet. På veien hjem blir det julebord på skipet.
BROSJYREN - trykk her
  Vakre Goa
i romjulen 2020
og
nytt år 2021

26. des 2020–13. jan 2021
  Stemningen, fargene, lydene, den himmelske maten og luktene kunne vært nok, men i tillegg har du en gjestfrihet uten sidestykke. Goa det perfekte stedet å finne ro. Spesielt og vakkert er de to beste ordene å bruke for å beskrive den
indiske delstaten midt på Indias vestkyst. Goa passer for alle aldre, og er et perfekt sted å dra for å lade batteriene når den norske vinteren er på sitt kaldeste. Goa er India for nybegynnere og for hele familien! Her snakker de fleste
engelsk, strendene er vakre og feriebudsjettet rekker langt. Folkemengden er ikke så overveldende
og kulturforskjellene ikke så utpregede som mange andre steder i landet. En tredjedel av befolkningen er kristne og de ulike folkeslagene og religionene lever i harmoni side om side. Menneskene er imøtekommende, gjestfrie og vennlige. Dessuten er klimaet svært behagelig. Goa er viden kjent for sine ti mil lange paradisstrender. Her finner du en .......
BROSJYREN - trykk her
         
  ROVANJAMI

28. jan-01.februar 2021
  ROVANIEMI - hovedstaden i finske Lappland, ligger på polarsirkelen og er den offisielle hjembyen til julenissen.
Cirka 500 000 turister besøker Rovaniemi hvert år. Den unike beliggenheten til Rovaniemi på polarsirkelen
har tiltrukket besøkende fra hele verden.

BROSJYREN - trykk her
  ISLAND

21. januar 2021
 

Opplev Islands enestående natur, tusenårige historie og rike kultur med utgangspunkt i hovedstaden Reykjavík.
Norge og Island deler en felles kulturarv som strekker seg langt tilbake i tid, helt siden de første vikingene dro til Island i Harald Hårfagres tid. I løpet av de 1100 år som har gått siden vikingene brakte sauen til Ísland har den tilpasset seg det harde subarktiske klimaet på øya.Bli med til Islands hovedstad Reykjavík med det rike kulturlivet og hyggelige spisestedene! Utenfor byen ligger Den blå lagune med det lyseblå vannet, geysiren Strokkur som sender sin vannsøyle mange meter opp i lufta, omgitt av boblende kilder, den vakre fossen Gullfoss som skjærer seg gjennom det flate, åpne landskapet og legendariske Tingvellir, stedet der de tektoniske platene møtes og verdens eldste demokrati, vikingenes Allting, ble født. Island har så mye å by på!

BROSJYREN - trykk her
  Truly British

09.-14. mars 2021
  Det vakre landskapet, de historiske og mystiske stedene i Syd- England og Wales venter på deg. Siden 1301 har den engelske tronarving båret tittelen Prince of Wales og i 1536 ble Wales forent med England. Brighton er en vakker strand- og kystby, Stonehenge et mysterium, Bath har sine romerske bad!
England og Wales er sammen to av de fire nasjonene som ut-gjør ″Det forente kongerike Storbritannia″ som regnes som én enhet (iblant kalt stat) fordi de deler rettssystem. I Wales har walisisk fått status som offisielt språk, sidestilt med engelsk. Vi skal også ha lunsj på en av Englands aller beste puber!

BROSJYREN - trykk her
  Opplev Sør-Amerika
Cruise Argentina, Uruguay og Chile

flyttet til
27. nov-17. desember 2021
  Bli med på et spektakulær cruise fra Buenes Aires i Argentina til Santiago de Chile.

Vi seiler med Holland America Line

Buenes Aires i Argentina - Montevideo i Uruguay - Falkan øyene
Punta Arenas og Ushuaia
seilasen gjennom Kapp Horn og Magellanstredet
og gjennom Chilenske fjorder
Puerto Montt og Santiago de Chile
BROSJYREN - trykk herr - samme program i november
       

 

REISEVILKÅR post (at) travelandlearn.no KONTAKT: Tel 47 89 60 60