+47 47896060
         
 
post (at) travelandlearn.no
         
 
  Om Kjell og Slomo  
 

Kjell
George Sandvik
  Kjell har i helse sitt liv reiseliv som arbeidsfelt. Med utdanning fra Hotellfagskole i Stavanger og Markedsføringsskolen i Oslo har han drevet Hoteller og Restaurantkjeder samt var ansvarlig for Opplæringsrådet for reiselivsfagene.

Kjell har reist i India i 30 år og bygget også sitt get hus samt bodde i Hyderabad i 7 år. Kjell har arbeidet og bodd i Egypt i flere år; i Luxor, Kairo og Sharm el Sheik. Han har jobbet i flere år som plassjef og reiseleder for blant annet Escape Travel (tidligere Select Tours), 2 vintere i Thailand og ellers mange turer i Russland, Asia og Europa.

"Jeg er utrolig glad for å få lov å dele min kjærlighet fo det å vokse åndelig gjennom å reise. Et kinesisk visdomsord sier "Jeg drømte om tusen nye veier jeg skulle gå, jeg våknet og gikk på den samme gamle". Slik var også min drøm og slik levde jeg før, inn til den ble virkelighet. La meg få lov å dele virkeligheten med deg."
 
 

Slomo
George Sandvik
 

Slomo i likhet med Kjell er en reise-glad gutt. Tror kanskje jeg ble født med et reiselivsgen. Han ble nesten født på flyet på vei til India. Hans barndom og ungdom tilbrakte han i Tyskland samt hver sommer har han reist rundt i Europa. Han har også studert og jobbet i India.
Han har Masters i Markedsføring og Reklame, Bachelorgrad i journalisme, Faglig kunnskap i TA (Transactional Analysis) og Grafologi. Han startet karriere med «Times of India» største avis i India som Produkt og Merke Senior Rådgiver. Senere har han også jobbet som Markedsføringssjef og Assisterende Hotelldirektør i Kennilworth Hotel og Holiday Inn i Goa. Han har også jobbet som Plassjef for Thomas Cook og Neckermann.

Etter han kom til Norge har han jobbet i Inn-sjekking og Gate Ansvarlig for Continental Airlines, KLM, Air France, Iceland Air og i Billettering for British Airways, Finn Air og Iceland Air på Oslo Gardermoen. Han har også jobbet som Flytogvert og Flytogfører.

Hans foreldre kommer opprinnelig fra Kerala kjent som «Guds eget land!» og det er pepperens fødested «Dit hvor pepperen gror!» Hans styrke er hans omtanke, omsorg og gjestfrihet i tillegg til masse erfaring fra Reiseliv, Turisme og Gjestfrihet til Travel and Learn.

“Share me your relentless passion for cultures unknown and lands unseen!
Be my guide and let me wander along,
One step at a time, towards the unexplored horizon
and to a whole new world!”
 
 
REISEKALENDER 2013 post (at) travelandlearn.no KONTAKT: Tel 47 89 60 60