+47 47896060
         
 
         
 
 
TUR FORSLAG FOR FORENINGER OG LAG  
Trykk på bildet eller mørk teksten under for brosjyren  
 
  Kontakt oss : post@travelandlearn.no eller 47 89 60 60 / 95 70 89 30

Travel and Learn AS er en reiseklubb for reiseglade venner og deres venner. Vi er en turoperatør som syr sammen tjenester fra reisebyråer, agenter, flyselskap, transportører, hoteller, restauranter etc. Vi jobber sammen med de beste agenter og reisebyråer vi kjenner for å oppnå det beste i markedet.

Travel and Learn er en Reiseklubb for reiseglade venner og deres venner. Vi er en Reiseklubb for våre medlemmer og det er det som skiller oss fra de fleste reisearrangører. Vi bruker ikke penger på annonser og vi har vokst kun på anbefalinger.

Vi kjenner våre medlemmer og reisende! Vi ønsker å ta godt vare på våre medlemmer og opfylle deres ønsker. Det er det som vi har i felles med mange foreninger.

Vi har naturligvis stilt nødvendige garantier og er medlem i Reisegarantifondet.

 
  Prinsesse Kristina
av
Tunsberg

for brosjyren
ta kontakt
  Prinsesse Kristina av Tunsberg ellerjomfru Kristin Håkonsdatter (født 1234 i Bergen, død 1262 i Spania), også skrevet Christina og Kristín, var datter av kong Håkon IV (Håkon 4. Håkonsson «den gamle») og hans hustru Margrete Skulesdatter. Kristina var det tredje av Håkon og Margretes i alt fire barn og en eldre søster av Magnus Lagabøte.

I 1978 ble en statue av Kristina reist i Covarrubias. Statuen er laget av Brit Sørensen. 24. juli samme år ble en kopi reist ved Slottsfjellet i Tønsberg. Tønsberg og Covarrubias har blitt vennskapskommuner som resultat av denne gamle for-bindelsen. Legenden forteller at prinsessa ønsket som bryllupsgave at det ble reist et kapell til ære for St. Olav i Spania. Kapellet ble aldri bygget, men i 2011 ble St. Olavs-kapellet åpnet i Covarrubias i forbindelse med 750-årsjubiléet for hennes avreise fra Tønsberg. For brosjyren ta kontakt
  I fotsporene til Frans og Klarar av Assisi  

Frans av Assisi (1182-1226), helgenen fra middelalderen, forbindes gjerne med fromhet, kjærlighet til naturen, hjelp til samfunnets svake og selvfølgelig den verdensomspennende munkeordenen han var utgangspunkt for. Franciskus var selv sønn av den velstående og adelige tekstilhandleren Pietro Bernardone - og alt lå til rette for at Frans skulle kunne leve et liv på samfunnets solside. Det var dessuten også faren som endret navnet hans til Frans, for å gjøre ære på Frankrike, som han hadde handelsforbiondelser med. Men Frans’ liv skulle bli et ganske enn det kunne ligge an til.

I dag, snart 800 år etter hans død, inspirerer han fortsatt mennesker verden over til ettertanke og søken etter livets indre og virkelige rikdom. Mange tar turen til Assisi som en pilegrimsreise, for å oppleve Frans’ åndelige tilstedeværelse og å føle nærhet til hans evig verdifulle innsikter. Vi tar ferden ....... Trykk her for brosjyren

  Vadstena kloster  

Hvem var egentlig hellige Birgitta av Vadstena som har satt så dype spor etter seg? Hun var den første svenske kvinnen som ble kjent utenfor sitt lands grenser – og som lever videre gjennom sitt livsverk, selv mer enn 700 år etter sin død. Hva er det som griper oss så sterkt ved denne kvinneskikkelsen at vi stadig søker videre, ikke bare i litteraturen som etter hvert er blitt omfattende, men også til stedet, til området hvor hun vokste opp og bodde?

Det er med dette som utgangspunkt at vi gleder oss over å kunne invitere dere med til området hvor Birgitta hadde sin barndom og oppvekst: til landskapet ved idylliske Vadstena nær den store, vakre innsjøen Vätteren. Vi skal .......
Trykk her for brosjyren

  Fra Estoril
reise rundt
i Portugal
 

Estoril er opprinnelig en fiskerlandsby som har en pittorsek beliggenhet på den Portugisiske Rivieraen. Gjennom årene har landsbyen utviklet seg til kosmopolitisk, velstående strandby og en av de rikeste kommunene i Portugal. Ikke så langt fra - 25km, ligger hovedstaden Lisboa. Lisboa-Cascais har gode forbindelser med offentlig transport og kan nås enten med både buss eller tog.
I det 19. århundre begynte medlemmer av det portugisiske monarkiet og adelen å trekke seg hit i sommermånedene til de solfylte vakre strendene. Palasser, herskapshus og .......
Trykk her for brosjyren

  Irland
"Emerald øya!"
  Denne øya sies å være Europas smaragd, et dramatisk og karrig landskap, hele tiden skiftende i ulike grønne nyanser. Det vakre landskapet byr på vakre fjellområder, innsjøer, slott og historiske bygninger. Vikingene har også preget Irlands historie og Irsk mat er mangfoldig og rikelig. Kjøttet er av utmerket kvalitet og i sesongen får man ofte vilt og fugl servert. Reker, hummer, laks og østers fra Dublinbukta er berømt. Kaffe med irske Whiskey og en kremtopp er blitt verdenskjent, likeledes Guinness-øl.
Hotellet vårt i Dublin ligger meget sentralt at ....... Trykk her for brosjyren
  Juan les Pines og fraske riviera

Provence
  Europas vakreste kystlinje - Den franske rivieraen eller Côte d’Azur! Hit reiser man for å leve og nyte. Paparazzi
fotografer følger kongelige, filmstjerner og andre kjendiser. Luksus- og kjendislivet, det sensuelle og overfladiske,
lokker også mennesker hit. Med det finnes også en annen Riviera - den med interessante kunstmuseer, grønnsaks- og
blomster-marked, pittoreske byer i storslått natur, behagelig klima, bading i det intensivt blå Middelhavet samt et helt
vanlig hverdagsliv. Mellom og bortenfor de rikes vannhull finnes det noe for «hvermann»
Trykk her for beosjyren
  Wien
Bratislava
og
Budapest
  HOVEDSTEDENE LANGS DONAU ELVEN
Wien er en av Europas viktigste kulturbyer. Her er billedkunst, musikkliv, slott og store kirker. Wien er en flott by og en arkitektonisk praktfull metropol. Wien er byen med kafeene, Mozart, Beethoven, Stephansdomen i gågaten Kärtner Strasse, slottene Hofburg og Schönbrunn og konserthuset Musikverein, kjent fra nyttårskonserten.
Bratislava er Europas best bevarte hemmelighet og gamlebyen er en perle. Paven har vært der, Kjell Magne Bondevik har vært der, Mozart, Beethoven, Franz Liszt, Bela Bartok. Napoleon har vært der, Thomas Alva Edison, Albert Einstein. Alle de ungarske konger og dronninger ble kronet i byens domkirke - St. Martins dom, blant dem Maria Theresa i 1741.
Budapest er en av Europas mest attraktive byer og det er ikke uten grunn at byen har blitt et populært reisemål for nordmenn. I tillegg til de lave prisene har Ungarns hovedstad mye ....... Trykk her for brosjyren
  Venezia
og
Murano og Burano, Paduva, Ferrera, Verona og Lido
  La Dolce vita!!!
8 dagers ferie i Venezia området
Italienernes dyrking av skjønnhet og forfinede detaljer kan beundres overalt i Venezia – "Adriaterhavets dronning”. Her skimrer de gotiske palassene i den gylne solsiden og bare gondolene konkurrerer om oppmerksomheten. Opplev venetianske lagunen og det vakre landskapet i Emilia Romagna, Veneziabukten og mange utflukter til flere sjarmerende byer. Bare en båttur unna fra Venezia ligger Cabo di josolo og det blir god tid til å oppleve kanalbyen som regnes blant Italias mest romantiske byer. I løpet av reisen besøker du også blant annet Padova, Verona, Ferrara, Modena, Murano &
Burano. Trykk her for brosjyren
  Praha juletur   ”En reise til julestemning og hygge i Praha!”
Vi gleder oss til for 5. gang å kunne tilby en reise full av opplevelser til det sagnomsuste – og fortsatt så populære reiesmålet PRAHA. Har du vert der men ikke opplevd julestemningen så bør du bli med uansett. Rådhusplassen er nå pyntet med et utrolig flott juletre, massevis av boder og stemningen er eventyrlig når mørket faller på og det er massevis av folk. Her selges duker, julepynt, strikkeplagg, treleker og masse annet. Julegodteri, pølser og selvfølgelig skikkelig Glühwein. Vi inkluderer nesten alle måltid med drikke til.
BROSJYRENE fra OSLO fra BERGEN fra STAVANGER fraTRONDHEIM
REISEKALENDER REISEVILKÅR post (at) travelandlearn.no KONTAKT: Tel 47 89 60 60